Házirend
 1. A Madách mozi területére való belépéssel és/vagy a mozi/táncház/koncert jegy lefoglalásával, megvásárlásával, a mozi/táncház/koncertlátogató tudomásul veszi és elfogadja a jelen Házirendben foglaltakat.
 2. Jelen Házirend legalább egy példánya a mozi/táncház/koncert területén bárki által látható helyen kifüggesztésre kerül - kérjük, kérje kollégáink iránymutatását - illetve az aktuális házirend a www.madachmozi.hu weboldalon is megtalálható. A Madách mozi fenntartja a jogot a jelen Házirend módosítására. A változásról és annak hatályba lépésének idejéről a www.madachmozi.hu oldal ad tájékoztatást.
 3. Minden, a Házirendben nem tárgyalt jogi vonatkozással kapcsolatban a magyarországi törvényeket és a magyarországi hatóságok döntéseit tartjuk irányadónak.
 4. A magyar törvényi jogszabályok a Magyarországra kerülő filmeket korhatár besorolás alá kötelezik. A mozi ajánlja, de nem kötelezheti a programban feltüntetett korhatárjelölések szem előtt tartását, különösen kiskorú nézőink esetében.
 5. A mozitermekben kép, és hangfelvétel készítése tilos! A táncház/koncert területén kép és hangfelvétel készítéséhez a szervezők, és a fellépők előzetes engedélye szüksége. A tiltás megszegése polgári peres és büntető jogi következményeket vonhat maga után!
 6. A mozi nem vállal felelősséget a reklámokban, előzetesekben, a filmekben, a táncházban, és a koncerteken elhangzott tartalmakért.
 7. A mozi a műsorváltozás jogát fenntartja.
 8. A mozi területén lévő szolgáltatásokat mindenki, csak saját felelősségre veheti igénybe.
 9. A lefoglalt és át nem vett jegyeket legkésőbb az előadás kezdete előtt 30 perccel töröljük.
 10. A lefoglalt jegyeket csak a mozi pénztárban van módunk kiadni.
 11. Pénztártól való távozás után (például téves időpontra kiadott jegy) nem áll módunkban reklamációt elfogadni.
 12. Kedvezményes jegyet, csak a kedvezményre jogosító (pédául diákigazolvány) igazolvány felmutatásával van módunkban kiállítani.
 13. A mozi/táncház/koncert területén, csak a mozi, táncház büfében vásárolt termékek fogyaszthatók.
 14. Elmaradt előadás esetén a büfében vásárolt termékek árát nem áll módunkban visszatéríteni.
 15. A mozi/táncház/koncert előadásaira mindenki köteles jegyet váltani (például rendőr, katona, újságíró, 2 éves kor feletti gyerek).
 16. Személyes jegyvásárlás esetén a film/táncház/koncert kezdéséig áll módunkban jegyet visszaváltani.
 17. Internetes jegyvásárlás esetén kérjük, mindig ellenőrizze az előadás-film címét, dátumot, az előadás kezdési időpontját. Internetes jegyvásárlás után rendszerünk automatikusan egy visszaigazoló e-mailt küld. Kérjük, ellenőrizze e-mail adatait. Amennyiben eltérést talál, kérjük keresse fel ügyfélszolgálatunkat elérhetőségeinken.
 18. A megvásárolt jegyet visszaváltani kizárólag abban az esetben lehetséges, ha technikai vagy egyéb okok miatt műsorváltozás történik, elmarad vagy félbeszakad az adott előadás. Ilyen esetben a megváltott jegyeket a néző döntése alapján a pénztárban visszaváltjuk, vagy a mozi által kibocsájtott tiszteletjegyre cseréljük, amely a néző által választott bármelyik későbbi műsorrendi előadásra beváltható.
 19. A jegy visszaváltására/tiszteletjegyre váltására legkésőbb az előadás napján, vagy azt megelőzően van lehetőség.
 20. Nem áll módunkban felelőséget vállalni arra az esetre, ha a film/táncház/koncert késéssel kezdődik, és ezáltal a nézőnek többlet költsége keletkezik.
 21. Fenntartjuk a jogot, hogy a nyeremény jegyeket bizonyos előadásokra nem áll módunkban beváltani.
 22. A mozi/táncház/koncert területére, a biztonságra, vagy más látogatót megzavaró tárgyat (például zászló, lézerfény) behozni tilos!
 23. A nem megfelelően viselkedő, mások szórakozását megzavaró embereket a mozi/táncház/koncert biztonsági szolgálatának, személyzetének joga van eltávolítani a Madách mozi területéről.
 24. A Madách mozi tulajdonát megrongáló személy ellen minden esetben rendőrségi feljelentést teszünk.
 25. A mozi területére behozott értéktárgyakért felelősséget nem vállalunk!
 26. A mozi területén lévő kamerarendszer képét a mozi megőrizheti, kiadni, csak hatósági eljárás keretein belül, hivatalos felszólítás után köteles.
 27. A Madách mozi egész területén tilos a dohányzás! Dohányozni csak kijelőlt helyen, a mozi kertben lehet.
 28. A mozi területére állatot behozni tilos, kivétel a vakvezető kutya.
 29. Nem áll módunkban felelősséget vállalni, ha egy mozi/táncház/koncert látogatót egy másik látogató miatt ér bármiféle sérelem.
 30. Minden, a Házirendben nem tárgyalt jogi vonatkozással kapcsolatban a magyarországi törvényeket és a magyarországi hatóságok döntéseit tartjuk irányadónak.
A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja.
MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013.